Cuma, Eylül 20

Bartu Küçükçağlayan’ın sahne tarzı sosyal medyanın diline düştü: “Devlet Bahçeli görmesin”

Yalan Dünya, Binbir Gece ve Jet Sosyete gibi projelerdeki oyunculuk kariyeriyle tanınan Küçükçağlayan, müzik dünyasında da adından söz ettirmeyi başarıyor.

Ünlü ismin sahne performansları ve sahne stilleri ile adından çok söz ediliyor. Küçükçağlayan, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada tartışma konusu olan eyeliner ve siyah deri eteğiyle göz alıcı makyajıyla sahneye çıktı.

Ünlü şarkıcı sahne stiliyle yeniden gündeme geldi. Sarı ceketi ve mavi taytıyla dikkat çeken şarkıcıya hayranlarından yorumlar geldi.

bartuson555 (1)

Ünlü ismin yer aldığı o anlar sosyal medyada gündem olurken, kimileri olumlu kimileri ise olumsuz yorumlar yaptı.

BARTUUUU

Takipçileri şarkıcıya “Devlet Bahçeli bunu görmemeli”, “Tarzı ona hiç yakışmıyor”, “Nedir bu, renkli futbol topuna benziyor”, “Bence öyle görünüyor” gibi yorumlar yöneltti. Harika” .

“MAJİNALİTE DOZASI KORKUNÇ BİR SEVİYEDE”

Eurovision’da İsviçre’yi temsil eden şarkıcı Nemo, ülkesini birinciliğe taşıdı. MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin Nemo’nun giyimi ve yaşam tarzıyla ilgili açıklamalarının ardından gündem oldu.

nemo6666

Bahçeli, şunları söyledi: “Marjinalliğin dozu korkunç boyutlarda. Batı’nın çürümüş sosyal ve kültürel yapısı adeta sahneye çıktı. Birinci olan İsviçreli sanatçının yarışmaya kuş tüyü ceket, çanta dolusu çantayla gelmesi. makyajlar ve pembe saten etek, utanç verici bir yolsuzluğun teyidinden başka bir şey değil.”

ekran penceresi
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İddialar doğru çıktı!  Ünlü yönetmenin oğluyla...İddialar doğru çıktı! Ünlü yönetmenin oğluyla…
Ortaköy'de lüks ev kiralama şaşırttı! Ortaköy’de lüks ev kiralama şaşırttı!
Bu çekimle günün sırası bu!  Görünüşü çok önemliydiBu çekimle günün sırası bu! Görünüşü çok önemliydi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom giriş