Salı, Ekim 22

Vural Çelik’in cenazesinde konuşan Pınar Altuğ’dan Kovid aşısı hakkında yorum! “Bütün aşılarımız var…”

‘Avrupa Yakası’ dizisinde canlandırdığı ‘Kubilay Peynircioğlu’ karakteriyle üne kavuşan ve ‘Seksenler’, ‘GORA’, ‘Organize İşler’ gibi birçok yapımda rol alan Vural Çelik, evinde hayatını kaybetti.

Şeker hastalığı, kalp sorunları ve tansiyon hastası olan Vural Çelik, ölümünden 3 gün önce kalp yetmezliği nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. Kalp krizi geçirdiği ortaya çıkan Çelik’in cenazesine çok sayıda ünlü isim katıldı.

Cenaze töreninde hazır bulunan isimler arasında Pınar Altuğ da vardı. Altuğ’a pandemiden bu yana kalp krizlerinin arttığı iddiası soruldu.

Muhabirin kalp krizi aşısı kapsamında sorusunu sorması üzerine Altuğ, şunları söyledi: “Elbette doktor değilim ama çok üzgünüm. Hepimizin kaygıları var, hepimiz o panikle o aşıları yaptırdık. İyi mi kötü mü bilmiyorum.”

Bu yorumun ardından sosyal medya ikiye bölündü. Bazıları “İnsanları yanıltıyorsunuz” derken, bazıları da Altuğ’a katıldı.

COVİD AŞISI KALP ENFARKSINA NEDEN OLUR MU?

Metin Arolat’ın ölümünün ardından sosyal medyada da benzer yorumlar yapıldı. prof. Dr. Esin Şenol bir açıklama yaparak şunları söyledi: “COVID AŞILARI kalp krizi ve pıhtılaşma riskini azaltır.”

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber