
Takımlarda faaliyet gösteren Nalhan Bölgesi’nin Gendarmerie komutanlığı, gölde önleyici kontrast devriyeleri, yasadışı av, yasadışı denizaltı araştırması ve çevre kirliliğine neden olabilecek eylemleri önlemeye çalıştığı komuta ekipleri.
Gendarmerie’nin ekipleri, göldeyken kaçakçılık faaliyetlerini takip eder, su ürünleri yetiştiriciliği avı için lisans kontrolleri yapar ve yasadışı avlanmayı önler.
Kültürel ve doğal varlıklar, makul şüphe kontrolleri durumunda ekipleri, ekipleri, motorlu ve motorsuz su araçlarını korumak için.
Suçları ve suçları tespit etmek için, akıllı devriye uygulaması jandarmerie (jadu) ve sorgulamalar gölde kaydedilir, olaylar personel yakalarının kameralarıyla kaydedilir. Dronlar göldeki büyük taramalar için kullanılırken, kıyı ve çevre kontrolleri dürbünlerle birlikte verilir.
“İzinsiz avlanan kişilere idari ve adli işlemler uygulanır”
Yasadışı avcılıkta yasadışı avcılık ve çevre kirliliğinde çalışan Saruyar Barajı Gendarmerie ekibi, Nalhahan Bölgesi, Nalhenant Wings Up, Gendartie Bölgesi Komutanı, yasadışı avcılık ve çevre kirliliğinde çalışan Gendarmerie ekibi.
Takımların günün 24 saati görevde olduklarını ve devriye faaliyetleri yürüttüğünü vurgulayan SU süpervizörleri, hukuk no. 1380 Kayıp Avı ve Av Yasası hakkında n. 4915, idari ve yargı prosedürleri izinsiz avlanan kişilere uygulanır. dedi.
“Şüpheleri uyandıran durumlar titizlikle kontrol edilir”
Sorumlu personelin Saruyar Barajı Gölü’ndeki birçok yasadışı faaliyete müdahale ettiğini söyleyen Gendarmerie Su’nun teğmen şunları söyledi:
“Çevre kirliliğinin ana nedenleri endüstriyel atık, yerli atık, atık alanları kurallar ve atık dökülmesi, suda tıbbi atık dökülmesidir. Bu sorunları devriye faaliyetlerinde kontrol ediyoruz. Şu anda devriyelerimizle izliyoruz ve şu anda 800 milyon su sakinine sahip göl barajının tarımsal sullamada çok önemli olduğu gerçeğinin farkındayız.”