Cumartesi, Temmuz 27

Acun Ilıcalı Survivor’da görmek istediği iki efsane futbolcuyu açıkladı! ‘Sunmama bile gerek yok’

Her açıklaması, her paylaşımı olay yaratan ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, Survivor’dan yaptığı açıklamayla gündeme geri döndü. Geçtiğimiz günlerde Nur Tuğba Namlı’nın Youtube programına konuk olan Ilıcalı, “Survivor’da seçmeseydim dediğiniz biri var mı?” sorusuna verdiği yanıtla dikkat çekti.

Ilıcalı, şunları söyledi: “Evet kanı olmayanlar vardı. Çocuğu meşhur ettik, bizim sayemizde dizilerde rol aldı. Survivor’u soruyorlar, ‘Bana Survivor’u sormayın’ diyor.

Ben de aradım ve ‘Abi merakımdan soruyorum sana, nasıl ünlü oldun?’ dedim. Söyledim. “Bölümleri yayınlandıktan sonra izledim ve bana göre hatalıydılar.” dedi. “’Çıktıktan sonra bizim için plan yaptın’ dedim” dedi.

Ilıcalı’nın sert açıklamalarında bahsettiği kişinin Serkay Tütüncü olduğu, ünlü ismin ise Ilıcalı’ya karşılık geldiği belirtildi.

zeka 2

Hull City’nin iş adamı ve sahibi Acun Ilıcalı şimdi de Assist Analiz programında önemli bir açıklama yaptı. Süper Lig’de forma giyen hangi futbolcuların Survivor programına katılmak istediği sorulan Ilıcalı, iki efsane ismi açıkladı.

zeka 3

Ilıcalı; “Emre Belözoğlu ve Arda Turan’ı alın, sonra televizyonun karşısına geçin izleyin. Sonrasında tanıtmaya gerek bile duymuyorum.”

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Süper minisiyle poz verdi!  İddialı bir üslup olayı yaşandıSüper minisiyle poz verdi! İddialı bir üslup olayı yaşandı
Dekolteli pozlarıyla sosyal medyayı salladı!  Bakan tekrar baktı.  Dekolteli pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Bakan tekrar baktı.
Ünlü olmadan önce mesleğinin ne olduğunu görün!  Dinleyenler çok şaşırdıÜnlü olmadan önce mesleğinin ne olduğunu görün! Dinleyenler çok şaşırdı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking