Cumartesi, Eylül 7

Adı kız arkadaşıydı… İzel daha fazla dayanamadı! Yaş farkını anlattı, gerçeği ortaya çıkardı

MYNET- Ünlü şarkıcı İzel, son dönemde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme sık sık geliyor. Her paylaşımı olay olan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde müzisyen Hakan Verbiç’le paylaştığı fotoğrafta Serenay Sarıkaya’ya benzetilmişti.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

Yapılan karşılaştırmalar hakkında “Bu beni elbette mutlu eder” diyen İzel’in bir süredir müzisyen Hakan Verbiç ile birlikte olduğu da iddia edildi.

Ünlü şarkıcı aşk iddialarını yalanlayarak şunları söyledi: “Sevgili medya, dergi tutkunları ve sevgili İzel ailem. Hakan Verbiç’le çıktığına dair bu haberler her ne kadar hayır dememize rağmen maalesef artık bunalmaya başladık. Bu durum dostluğumuzu da etkiliyor. Hiç rahat edemiyoruz.” Hiçbir zaman sevgili olmadık, şimdi değiliz ve gelecekte de olmayacağız.

izel 2

“O BENİM KARDEŞİM GİBİ”

Bir röportajımda benden daha genç olabileceğini ama makul olduğunu söyledim. 20 yıllık fark bu tanıma pek uymuyor. O benim kardeşim gibidir. Bu konu kapansın. Bu konularda açıklama yapmak bile istemiyorum ama mecbur kaldım. Güzel günlerimizi şarkılarla geçiriyoruz. Saygılarımla. “Yüreğinden öpüyorum” dedi.

Önceki içerik Sonraki içerik
Barış Alper Yılmaz'la anıldı!  Olay itirafı: Aşık oldum!Barış Alper Yılmaz’la anıldı! Olay itirafı: Aşık oldum!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom