Cumartesi, Temmuz 27

Bu maçın her dakikasına kitap yazılır! 34 dakikada eski takımına hattrick yapan Joao Mario, ikinci yarıda kabusu yaşadı!Şampiyonlar Ligi

Eski Inter oyuncusu Joao Mario, Benfica’da forma giyen eski kulübü Inter’e karşı 34. dakikada hat-trick yaparak tarihi bir performansa imza attı. İkinci yarıda Inter tarihi bir geri dönüş yaparak maçı 3-3 önde kapattı. Joao Mario’nun bu tarihi performansı zaferle taçlandırılmadı.

SADECE 34 DAKİKA İÇİNDE OLDU

Devler Ligi’nde henüz yenilgi yüzü görmeyen Inter’e 34 dakikada 3 kez golle damga vuran Joao Mario, eski takımına üzülmedi. İlk yarıyı 3-0 önde geçen Benfica, ikinci yarıda kabus yaşadı.

INTER GERİ DÖNDÜ!

6567b5dc86b24a443446d40d

D Grubu’nda Inter, Benfica karşısında ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı ve sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.

İkinci yarıya iyi başlayan Inter, Marko Arnavutovic, Davide Frattesi ve Alexis Sanchez’le karşılık verdi ve maç 3-3 sona erdi. Portekiz ekibi 1 puan aldıktan sonra grupta ilk kez puan kazanırken, daha önce gruba kalmayı başaran Inter 11 puan elde etti.

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Artık silahların değil futbolun ve sporcuların sesi yükseliyor!Artık silahların değil futbolun ve sporcuların sesi yükseliyor!
Duygusal paylaşım!  Attığı golü Filistinli çocuklara adadı!Duygusal paylaşım! Attığı golü Filistinli çocuklara adadı!
Galatasaray'ın beraberliği sonrası milli takımın skoru değişti!Galatasaray’ın beraberliği sonrası milli takımın skoru değişti!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking