Cumartesi, Temmuz 27

Dilan Çiçek Deniz, Bali pozlarıyla sosyal medyayı salladı! Bakan bir daha baktı

Çukur, Perfect Tenant, Alev Alev, Bodrum Masalı ve Tatlı Küçük Yalancılar gibi çok sayıda başarılı projede rol alan Dilan Çiçek Deniz, uzun süredir ekranlarda yer almıyordu. Son dönemde özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sıklıkla gündeme gelen ünlü oyuncu, yüzündeki değişimle de dikkat çekiyor.

Paylaşımları ses getiren Dilan Çiçek Deniz bu kez Bali pozlarıyla sosyal medyayı salladı. İddialı pozlarını birbiri ardına paylaşan ünlü ismin paylaşımı, kısa sürede beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu.

Dilan Çiçek Deniz sosyal medyada; “Çok güzelsin”, “Güzelsin”, “Güzelliğini söylüyorum”, “Çok güzelsin” gibi yorumlar yapıldı.

Dilan Çiçek Deniz 3

Ünlü oyuncu 28 Şubat 1995’te Sivas’ta doğdu. Lisedeyken üç yıl tiyatro eğitimi aldı. 17 yaşındayken Liselerarası Drama Yarışmasına katılarak oyunculuk ödülü aldı.

Dilan Çiçek Deniz 4

Ege Üniversitesi’nde Turist Oryantasyonu okurken asıl istediği bölümün Karşılaştırmalı Edebiyat olduğuna karar verdi ve tekrar sınavlara girerek İstanbul Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat bölümüne geçti.

Dilan Çiçek Deniz 5

Bir süre modellik yapan Dilan Çiçek Deniz, 2014 yılında Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve ikinci olmuştur. 2015 yılında Miami’de düzenlenen Miss Universe yarışmasında Türkiye’yi temsil etti.

Dilan Çiçek Deniz 6

İlk rolü 2015 yılında Star TV’de yayınlanan, Pretty Little Liars dizisinden uyarlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki “Ebru” karakteriydi.

Dilan Çiçek Deniz 9

Dilan Çiçek Deniz 8

Dilan Çiçek Deniz 7

Mynet'te ilginizi çeken kategorileri kişiselleştirin ve kendinize göre kişiselleştirin...
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Arda Turan dolandırıldı "Ben şimdi eşime ne diyeceğim Seçil?" Dedi!  Aslıhan Turan'dan ilk yorumDolandırılan Arda Turan, “Ben şimdi eşime ne söyleyeceğim Seçil?” Aslıhan Turan’dan ilk yorum
Esra Erol'da Cemile ortaya çıktı!  Peçesini çıkardı ve bu durum ortalığı karıştırdıEsra Erol’da Cemile ortaya çıktı! Peçesini çıkardı ve bu durum ortalığı karıştırdı
Derin dekoltesiyle cesur pozlar verdi!  Beğen butonu takılı kaldıDerin dekoltesiyle cesur pozlar verdi! Beğen butonu takılı kaldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking