Cumartesi, Temmuz 27

Dilan Polat’ın ardından radara girmişti! Lüks yaşantısıyla dikkat çeken fenomen Rabia Toprak sessizliğini bozdu

Engin ve Dilan Polat çiftinin tutuklanmasının ardından gözler lüks hayatlarını Instagram hesaplarından yayınlayan diğer fenomenlere çevrildi. Şulemsi, Tayyar-Özlem Öz ve Şuheda Kaya’nın ardından 2020 yılında paylaştığı yemek videolarıyla şöhrete kavuşan ve şimdilerde lüks yaşamıyla dikkat çeken Rabia Toprak da bu isimlerden biri oldu.

Çok sayıda ev ve işyerinin sahibi olduğu iddia edilen Toprak, yaptığı açıklamada hakkındaki iddiaları yalanlayarak dava açacağını söyledi. Toprak’ın 2021 yılında Dubai’ye yaptığı seyahatin ardından bir tekstil atölyesi açtığı ve çok sayıda ofisi, arabası ve evinin olduğu iddia edildi.

Rabia Toprak 2

Kendisine yöneltilen suçlamalarla ilgili şikayette bulunacağını belirten fenomen, şunları kaydetti: “Değerli takipçilerim, sosyal hesaplarımda yayınladığım paylaşımlar kişisel verilerimi içerdiğinden, bu paylaşımları rızam dışında 3. kişilerle paylaşmak suç teşkil etmektedir. Türk Ceza Kanununun 136. maddesi kapsamında kişisel verileri başkasına vermek, yaymak veya ele geçirmek. “Öte yandan, sosyal medya hesaplarımda yayınladığım paylaşımların altına yazılan saldırgan yorumlar, kapsamında hakaret suçunu oluşturmaktadır. Türk Ceza Kanunu’nun 125’inci maddesi. Avukatım aracılığıyla söz konusu suçları işleyen kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır” dedi.

öfke toprağı

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Karısını sır olarak saklıyordu!  Pozları gündem olduKarısını sır olarak saklıyordu! Pozları gündem oldu
Halk otobüsünde öpüşmek sosyal medyada gündem oldu! Halk otobüsünde öpüşmek sosyal medyada gündem oldu! “Gerçekten süpürüldü”
Bir zamanlar oradaydı Bir zamanlar “dünyanın en seksi kadını”ydı! Son pozu ortalığı karıştırdı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking