Salı, Ekim 22

Gaziantep FK hakeminden tepki: “Her yolu denediler” – Son Dakika Spor Haberleri

Trendyol Süper Lig’in sekizinci haftasında konuk ettiği Beşiktaş ile 1-1 berabere kalan Gaziantep FK Başkanı Memik Yılmaz, kazanabilecekleri bir maç olduğunu ancak hakemin haklarını ihlal ettiğini söyledi.

Maçın ardından yaptığı basın açıklamasında Yılmaz, takımının mücadelesinden memnun olduğunu ancak hakemin performansından memnun olmadıklarını söyledi.

“GALATASARAY MAÇI DA BÖYLE OLDU”

Maçın hakemi Muhammet Ali Metoğlu’nun bu sezon ikinci kez maçlara hakemlik yaptığını belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

“Kazanabileceğimiz bir maçtı. Yedinci maçımızı oynadık ama ikinci kez aynı hakem görevlendirildi. Türk futbol camiasının bu maçı izlemesini rica ediyorum. Penaltı olmadı. Olmadı, biz bunu vermek için her yolu denediler, 6 dakika incelendi, hatta Galatasaray maçında normal penaltımız verilmedi. bir saniye. Biz büyük topluluklarız. Herkes gibi biz de suçu birilerine atmalıyız, Allah aşkına herkes bu maçı izlemeli.”

“HİÇ KİMSE HAKKIMIZI ALMAZ”

Toplum olarak büyük üzüntü duyduklarını belirten Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

“Gaziantep halkı bugün çok üzgün, kazanabileceğimiz bir maçtı. Çok farklı bir şey istemiyoruz. Kimse bizim hakkımızı ihlal etmesin. Kimsenin hakkını ihlal etmemeliyiz. Hak söz konusu olduğunda biz de Yeter artık, futbol ayrı bir konudur, kazanırsınız, kaybedersiniz ama Allah aşkına herkes elini vicdanına koysun” Bu maçı izlesinler, ona göre değerlendirsinler, daha da iyi olur. olmadı.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber