Cumartesi, Temmuz 27

İkinci Kemeraltı Çalıştayı’ndan Başkan Soyer’e teşekkür  – KÜLTÜR & SANAT

İkinci Kemeraltı semineri için Başkan Soyer’e teşekkür 2020 yılında UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi’ne alınan tarihi Kemeraltı Çarşısı’nın korunması, yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması için çalışmalarını aralıksız sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’e, “Tarihi Kemeraltı Bölgesi” için teşekkür edildi. 7-8-9 Kasım tarihlerinde ikincisi düzenlendi. “Çalıştay ve bilinçlendirme faaliyetleri” kapsamında teşekkür plaketi takdim edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde 7-8-9 Kasım tarihlerinde ikincisi düzenlenen “Kemeraltı Bölgesi Tarih Bilinci ve Etkinlikleri Çalıştay ve Etkinlikleri”nde bağlılık ve dayanışma gösteren temsilcilere plaketleri takdim edildi. Çetin Emeç Sergi Salonu’nda düzenlenen törende Başkan Tunç Soyer Ödülü, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Meclis Üyesi Melih Yalçın tarafından kabul edildi. Tunç Soyer Kemeraltı’nın önemini çok iyi bilen bir başkan.
Doğal ve Kültürel Yaşam Girişimi Sözcüsü ve Şehir Dışı ve Bölge Koruma Plancısı Ahmet Tuncay Karaçorlu, şunları söyledi: “İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle gerçekleştirdiğimiz bilinçlendirme semineri bizim için çok önemli. Bu çalıştaya katkı sağlayan ve sorumluluğunu üstlenen temsilcilere ücretsiz bir hatıra plaketi bağışlamak istedik. “Kemeraltı’nın yaşanabilir hale getirilmesi, değerlerin düzenlenip aktarılabilmesi için geleneklerin sürdürülmesi gereken bir bölgedir” dedi.
Milli Eğitim Derneği Başkanı Osman Gazi Oktay, şunları söyledi: “İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Kemeraltı’nı yaşatmak için hem altyapı hem de üstyapı yatırımlarına devam ediyor. Aynı zamanda Kemeraltı’nın kültürel mirasını da restore ederek gelecek nesillere aktarıyor. Başkanımız Tunç Soyer Kemeraltı’nın önemini çok iyi bilen bir başkan. “Hem Kemeraltı’na verdiği destekten, hem de atölyeye katkılarından dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi. Laboratuvara verdikleri destekten dolayı hatıra plaketi
Kemeraltı’nın çeşitli alanlarda bilinçlendirilmesi için örgütlenen, iş ve birikimle iş birliği yapabilen temsilcilere, çalıştay sırasında yaptıkları gönüllü çalışmalardan dolayı şu plaketler verildi: Atölye ve etkinlik yöneticisi Girişim Sözcüsü Doğal ve Kültürel Yaşam Derneği Üyesi Düzenleme Ekibi Ahmet Tuncay Karaçorlu, Sözcü Çalıştaylar ve Etkinlikler Milli Eğitim Derneği Başkanı Düzenleme Ekibi Üyesi Osman Gazi Oktay, Çalıştaylar ve Etkinlikler Bilimsel Toplantılar Başkanı İzmir Mimarlar Odası Şube Başkanı İlker Kahraman, Çalıştaylar ve Organizasyon Ekibi Üyesi Başkan Ege Tiyatrosu Kemal Aygen, Ekip üyesi Atölye ve etkinlik organizasyonu İzlerimizi kaybetmeyin YouTube kanalı temsilcisi Neslihan Çarşamba Kulakoğlu, Ekip üyesi Atölye ve etkinlik organizasyonu İzlerimizi kaybetmeyin YouTube kanalı temsilcisi Hasan Kulakoğlu, Organizasyon ekibi atölye çalışmaları ve etkinlikleri Üye Yalçın Yanık, Çalıştay ve Organizasyon Üye Mete Hüsünbeyi, Kamu Hizmeti Derneği İzmir Şubesi Temsilcisi, Çalıştay ve Organizasyon Üyesi, Fotoğraf Sergileri Başkanı Ali Özpalanlar, Düzenleme Grubu Üyesi, Yeni Bakis Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Feyaz Tatar.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking