Pazartesi, Eylül 16

Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı’dan gördüğü şiddeti anlatmakta zorlandı! Nevşin Mengü ne diyeceğini bilemedi

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı’nın boşanmasının yankıları sürüyor. Nagehan Alçı’nın boşanma kararının ardından Rasim Ozan Kütahyalı’nın şiddetli şiddetinden kaçamadığı gündeme geldi.

Kütahyalı’nın eski eşine gönderdiği mesajlardan örnekler yasal başvuruya sunuldu ve sosyal medyada da paylaşıldı.

Alçı, Nevşin Mengü’nün programına konuk olarak yaşadıklarını anlattı. Gazeteci Nagehan Alçı, eski eşi Rasim Ozan Kütahyalı’nın öfke sorunu yaşadığını belirterek, şunları söyledi: “Beceriksizsin, aptalsın, geri zekalısın, yani hakaret ediyorsun, korkunç mesajlar veriyorsun, çocuklara gelince yani zaman zaman fiziksel şiddet uyguluyorsun. “

Nevşin Mengü bu sırada şaşırarak, “Sana hiç vurdu mu?” Dedi. Alçı, “Çok para kazandı, Yalı falan. Aslında bunlar Rasim’in canlandırmak istediği görüntülerdi. Kazandığım parayı ilk günden alıyordu.”

AĞLADI VE DENEYİMLERİNİ ANLATTI

Nevşin Mengü’nün hayretle dinlediği Nagehan Alçı konuşmakta güçlük çekti. Ortak hesaplarının boşaltıldığını söyleyen Alçı, “Bir şekilde bütün iplerimi eline aldı” diyerek fiziksel şiddet konusuna geri döndü. O anda gözyaşlarını tutamayan Alçı, ağlayarak, “Anneme bile söylemedim” dedi.

Ben o zaman

“ELİMDE BIÇAK BEKLİYORUM”

Nagehan Alçı, şunları söyledi: “Rasim’in öfkesi kaç gece dinmedi? Bana bir şey yapmasın diye oturma odasında elimde bıçakla beklediğimi biliyorum. Bağırıyor, kapıları çarpıyor, çocukları sakinleştirmeye çalışıyor. uyanmıyorlar, korkudan uyuyamadığımı biliyorum.”

RRRRUR

“HUKUKU TANIMIYORSUNUZ” DİYORUZ

Nagehan Alçı, Rasim Ozan Kütahyalı hakkında da şunları söyledi: “Rasim kanunu tanımıyor. Nafaka ödemiyor. El koyuyorsunuz, Rasim’in kefalet falan umurunda değil. Herkese borcu var, dava açıyor.” Herkes her şeyi aldı.”

YUYIYUI

“TORUNUM DOĞDUĞU GÜN ÖLEMEM”

Alçı’nın yaşadıkları onu dinleyenleri şok etti. Sosyal medyada gündem olan açıklamasında şunları söyledi: “Öfkesi büyüdükçe büyüdü, hatırlıyorum. Şimdi boğazıma yapıştı, tavana bakıyorum nefes alamıyorum. Eğer bu öfke varsa derim.” Kontrollü değil, muhtemelen en fazla 5-10 saniyem var ama bu şekilde torunum doğup çocuklarım 4 yaşına geldiğinde ölemem.” “dedi.

Sıkmak
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Boşanma analizi günün sırasıdır!  Boşanma analizi günün sırasıdır! “Kadınlara ekonomik özgürlük verilseydi…”
Sevgilisine verdiği üstsüz pozu paylaştıSevgilisine verdiği üstsüz pozu paylaştı
Hatta çocukları için ülkeyi terk etmişti... İkizleri Maya ve Toprak çok büyümüşlerdiHatta çocukları için ülkeyi terk etmişti… İkizleri Maya ve Toprak çok büyümüşlerdi

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom