Cumartesi, Eylül 7

Telefon kapalıyken arayan numaraları nasıl öğrenebilirim? Telefonunuz kapalıyken kimin aradığını nasıl anlarsınız? Türk Telekom, Vodafone, Turkcell telefonunuz kapalıyken kimin aradığını öğrenin

GSM operatörlerinin hat sahiplerine sunduğu çeşitli hizmetler sayesinde cihaza hangi numaradan, ne zaman ve kaç çağrı geldiği gibi bilgilere telefon kapalıyken bile ulaşılabilmektedir. Bu servislerin her biri ücretli bir servis olmasına rağmen özellikleri GSM operatörüne göre değişiklik göstermektedir. Arayan Kimliği, Bu kim, Kim aradı gibi hizmetler aylık olarak ücretlendirilerek faturanıza yansıtılmaktadır. Bu servislere ek olarak, cihazınızın sisteminden alacağınız bir kod ile mevcut ayarlarınızı, telefonunuz kapalıyken gelen aramaları algılayacak şekilde güncelleyebilirsiniz.

Artık bu haberi dinleyebilirsiniz. Uygulamayı şimdi indirin!

Telefon kapalıyken arayan numaraları nasıl öğrenebilirim?

Akıllı telefonların şarjı bittiğinde ya da herhangi bir sebeple bu cihazlar kapatıldığında artık GSM hattından yapılan aramaların kişiye ulaşması mümkün olamamaktadır. Cihazı kapalıyken açan bir kişi, genellikle kapalıyken çağrı alıp almadığını merak eder. Günlük hayatta iletişim sorunlarının önüne geçmek isteyen ve Android telefonu veya iPhone’u kapalıyken kimin aradığını nasıl göreceğinin detaylarını öğrenmek isteyen kişiler, çeşitli hizmetlerden uygun fiyatlarla faydalanabiliyor. Bu nedenle “Telefon kapalıyken kimin aradığını nasıl öğrenebilirim?” Soruya cevap veren temel yöntemler listelenmelidir.

Daha sonra telefon kapatıldığında gelen aramaları görüntülemek için kullanılabilecek hizmetler Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom gibi operatörler arasında farklılık göstermektedir. Bu bağlamda “Telefon kapalıyken kimin aradığını nasıl öğrenebilirim?” Talebe yanıt veren hizmetlerin kullanım şekli farklı GSM operatörleri için şu şekilde ele alınabilir:

Türk Telekom’dan telefon kapalıyken kimin aradığını görme yöntemi

GSM operatörü olarak Türk Telekom’u seçenler, “Arayanı Tanı” hizmeti sayesinde, telefonu kapalıyken kimin, kaç kez ve ne zaman çağrı aldığını öğrenebiliyor. Bu hizmete kaydolmak isteyen herkesin, cihazının mesaj kısmından “ARAYANİBİL” yazıp 7073’e göndermesi gerekecek. Türk Telekom mobil uygulaması üzerinden de aktifleştirilebilen bu hizmetin ücretli olduğu biliniyor. aylık olarak faturaya yansıtılır. Telefon kapalıyken kim aradı? Türk Telekom’un hizmeti olan bu hizmetten yararlananlar, kendilerine mesaj yoluyla ulaşmaya çalışan kişilerin bilgilerini, akıllı cihazlarının açık olması durumunda öğreniyor.

Turkcell telefonunuz kapalıyken kimin aradığını öğrenin

Turkcell GSM operatörü olanlar, Kim Aradı hizmeti sayesinde telefonları kapalıyken aldıkları aramaların detaylarını öğrenebiliyor. Bu hizmete kaydolmak için Turkcell mobil uygulamasına giriş yapmanız veya 2200’e “KİM” yazıp göndermeniz yeterli. Turkcell hizmeti ücretli bir seçenek olmasına rağmen diğer GSM operatörleri gibi aylık olarak ücretlendiriliyor.

Vodafone telefonunuz kapalıyken kimin aradığını görün

Vodafone kullanıcısı, telefonu kapalıyken kaç kez, hangi numaradan, ne zaman çağrı aldığını görmek isterse “Çağrı Asistanı”, “Çağrı Asistanı Plus” veya “Bu Kim” servislerini tercih edebiliyor. “Bu Kimdir”, “Bu Ekstra Kimdir”, “Kim arıyor” gibi tüm hizmetleri kapsayan “Call Assistant Plus” hizmeti, mobil uygulama üzerinden veya 7544’e “ASSISTANT PLUS” mesajı gönderilerek aktif hale getirilebilmektedir. “Kim Bu” hizmetinden özel olarak yararlanmak isteyenlerin ayrıca 7544 numarasına “KİM” ile SMS göndermeleri gerekmektedir. Bu iki ayrı hizmetten aynı anda yararlanmak mümkün olmasa da şunu belirtmekte fayda var: ASSISTANT PLUS hizmeti aynı zamanda “Bu Kimdir” hizmetini de içermektedir. Telefon kapatıldığında arayanlar Vodafone hizmetleri aylık ücretle faturaya dahil ediliyor.

Telefonunuz kapalıyken arayanları görmenin ücretsiz bir yolu var mı?

Telefon kapalıyken gelen aramalardan haberdar olmanın en güvenilir yöntemi GSM operatörlerinin sunduğu hizmetlerden yararlanmaktır. Bunun dışında cihazlara yüklenebilecek çeşitli program ve uygulamalar olmasına rağmen bunlar güvenilir sayılmamaktadır.

Önceki içerik Sonraki içerik
Avukat ofisinde başından vurulmuş halde bulundu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking casibom