Cumartesi, Temmuz 27

The Sims 4’ün tarih ve gotik giyim tarzı odaklı iki yeni kiti açıklandı! – TEKNOLOJİ

yeni kitler Sims 4 Oyunculara her ayrıntıya dikkat edebilecekleri antik kaleler inşa etme fırsatı ve siyah giyinerek Gotik tarzı yeniden hayata döndürme şansı sunuyor.

Electronic Arts ve Maxis, geçtiğimiz aylarda oylamaya sunulan ‘kit’lerin oylama sonuçlarını açıkladı. The Sims 4 Castle Estate Kiti Görmek The Sims 4 Gotik Kitleri Çok Sayıda EA’nın PC uygulaması Epic Games Store ve Steam’de, Mac’te Origin üzerinden ve PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S ve Xbox One sistemlerinde 18 Ocak’ta satışa sunulacak.

The Sims 4 Castle Estate Kit ile oyuncular, geçmişteki benzerleri kadar büyük ve özgün bir kale tasarlayabilecekler. Sim’ler geçmişe bir yolculuğa çıkacak ve yüzyıllar öncesindeki klasik mimariyi kucaklayacak, Gotik kemerler, büyük giriş kapıları ve daha fazlasını içeren görkemli mimariyle karşılaşacak. Sims 4 Goth Galore Kit, Sims için göz alıcı kıyafet kombinasyonları yaratacak parça ve aksesuarlarla dolu siyah bir gardırobun kilidini açacak!

The Sims 4 Castle Estate Kit ve The Sims 4 Goth Galore Kit hakkında daha fazla bilgi almak için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking