Salı, Ekim 22

Ergin Ataman’dan Fenerbahçe maçı sonrası olay yaratan ifadeler! ”Korkmanıza gerek yok, sevinen çok Türk var…”Fenerbahçe

F.Bahçe, Berlin’de düzenlenen THY Euroleague Final Four yarı finalinde Yunan takımı Panathinaikos’a 73-57 yenilerek elendi. Panathinaikos Teknik Direktörü Ergin Ataman, zorlu maçın ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“KORKMAYA GEREK YOK!”

“Ben olup olmadığım önemli değil. Kazanan takımı tebrik edebilirsiniz, korkmanıza gerek yok. 51-50’den sonra harika savunduk. Savunma gerçekten harikaydı. İyi savunursanız kazanırsınız. Her maçımız başka bir maçımız var. Buraya kupayı kazanmak için geldik, F.Bahçe’yle.” “Maça gitmeyeceğim.”

“FİNAL OYNAMAK İÇİN DEĞİL, ŞAMPİYON OLMAK İÇİN BURAYA GELDİK”

6650de98a860c843

“Yarı final oynanması gerektiği gibi oynadık. Çok iyi savunma yaptık. Wilbekin’e çifte baskı uyguladık. Saras bu gibi durumlarda hep kısa 5’i kullanıyor. O anlarda yapmadığımız alan savunmasına geçtik. Sizi oyuncularımla birlikte çok sık tebrik ediyorum, 12 yıl sonra finale yükseldik. “Dörtlü’de oynayıp bu kadar tecrübeyle hareket etmek kolay değil. Biz buraya final oynamaya değil, şampiyon olmaya geldik. Bugün 4-5 bin Pana taraftarı vardı ama pazar günü burayı OAKA’ya çevireceğiz.” yorumunu yaptı.

“MUTLU ÇOK TÜRK OLDUĞUNU BİLİYORUM”

Ekran_1

“Bir Türk sporcunun finale yükselmesine sevinen çok sayıda Türk olduğunu biliyorum, hepsine teşekkür ediyorum.”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Galatasaray maçı öncesi Konyaspor'dan hamle geldi!Galatasaray maçı öncesi Konyaspor’dan hamle geldi!
Fenerbahçe Beko, Berlin'de istediğini alamadı ve final şansını kaybetti...Fenerbahçe Beko, Berlin’de istediğini alamadı ve final şansını kaybetti…
Süper Lig'e çıkacak son takım belli oldu!Süper Lig’e çıkacak son takım belli oldu!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Antalya Haber