Gassal Yeşil Hoca bebek ve çocuk cenazelerini nasıl yıkadığını anlattı! O anlar kahretti

0

Yeşil Hoca olarak bilinen Gassal Mehmet Aktepe, bu hafta uzman psikolog Gökhan Çınar’ın konuğu oldu. 29 yıldır gassallık yapan Yeşil Hoca hayat hikayesini, hayatını, ölümünü, gasil odasını ve ovalama sürecinde neler hissettiğini anlattı.

Mynet’in haberine göre Aktepe’nin bebek ve çocukların vücutlarını yıkadığı anlar görenleri adeta yıktı. Gökhan Çınar, “Ölüm bir gerçek ama bir yandan da bebekler ve çocuklar… İşinizin en zorlandığınız alanı da soruldu. Bebek ve çocuk cenazelerinden de bahsetmiştiniz. Sonuçta, sen bir insansın. Orada neler hissediyorsun?” diye sorulması üzerine Aktepe yaşadıklarını anlatmaya başladı, işte o açıklamalar:

yeşil öğretmen

“Sadece onu rahatsız etmemek için…”

“Yerçekimi diye bir şey var, su döktüğünüzde yere hızla akıyor. Su düştüğünde elimi suyun altına koyuyorum ki onu rahatsız etmesin, bardaktan akan su o küçücük, narin vücuda çarptığında titreşim yapmasın.

ssss

“BEBEK ŞAMPUANI İLE YIKIYORUM”

Annesinin karşı koyamadığı o sabunu vücuduna sürmekten bile utanıyorum. Bazen çocukları özel bebek şampuanlarıyla yıkarım. Hatta köpüğü üste bastırmadan akıtarak yıkıyorum. Benim de çocuklarım var, senin de çocukların var, kardeşlerimin de çocukları var. Çocuğun elden çıkması yaşlılara göre daha acı vericidir. Beni çok etkiliyor.”

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Demet Özdemir ve Kutsi, Erol Köse'den ayrılıyor!  Demet Özdemir ve Kutsi, Erol Köse’den ayrılıyor! “Onları ünlü yaptım”
Son olay gerçekleşti!  Bakın kimler karşılaştırıldı Son olay gerçekleşti! Bakın kimler karşılaştırıldı
Ali Cabbar çalındı ​​mı?  Yeşilçam'ın müziğine benziyordu.Ali Cabbar çalındı ​​mı? Yeşilçam’ın müziğine benziyordu.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku