Cumartesi, Temmuz 27

Morgda cenazeler karıştı! Gerçeği anlayan aileler şoka girdi: Anneannemizin aslında Tevfik amca olarak cenaze namazının kılındığını öğrendik

Bilecik’te hastaneye kaldırılan Fatma Avcı, 20 Kasım’da hayatını kaybetti. Aynı gün hayatını kaybeden Avcı ve Teyfik Yaman’ın cenazeleri hastane morguna kaldırıldı. Avcı’nın naaşı, hastaneye cenazesini gömmek için gelen Yaman’ın yakınlarına yanlışlıkla teslim edildi. Yaman’ın naaşını aldıklarını sanan yakınları, kılınan cenaze namazının ardından Yaman’ı Beyce köyü mezarlığına gömdü.

Yaman’ın naaşı, Avcı’yı almaya gelen yakınlarına teslim edildi. Avcı’nın yakınları durumu fark ederek yetkililere bildirdi.

Gömüldüğü sanılan Avcı’nın mezarı açılarak naaşı yakınları tarafından teslim alındı. Yaman’ın naaşı cenaze töreninin ardından köy mezarlığında defnedildi.

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

“YİNE TERLİYORUZ VE GÖMÜLÜYORUZ”

Fatma Avcı’nın yeğeni avukat Duygu Akkaya, hastanenin kendisine ölüm haberini vermesinin ardından gelip cesedi gördüklerini, ertesi gün de hastaneye dönüp cenazeyi yıkayıp teslim aldıklarını söyledi.

Cesedin yıkamaya gittiklerinde yaşlı bir adama ait olduğunu gördüklerini, babaanneleri Fatma Avcı’nın cenazesinin Yaman’ın yakınlarına teslim edildiğini öğrenince şaşırdıklarını iddia eden Akkaya, şunları söyledi: “Daha sonra öğrendik ki bunu daha sonra öğrendik. Beyce köyünde öğle namazı, anneannemizin ama aslında Tevfik amcanın cenaze namazı kılındı ​​ve orada “Defnedildiğini öğrendik. Doğal olarak bu karışıklığın giderilmesi için hastane yönetimi devreye girdi. Bir şekilde mezar açıldı ve büyükannemiz getirildi. Onu tekrar yıkadık, kefene sardık ve gömdük.” dedi.

Günün önemli manşetleri
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Bursa'da sahte içki operasyonu!  Değeri 100 bin TLBursa’da sahte içki operasyonu! Değeri 100 bin TL
Aracın arka kısmı görünmüyordu!  Otoyol trafiğe kapatıldıAracın arka kısmı görünmüyordu! Otoyol trafiğe kapatıldı
Belediye çalışanının tekmelediği çantada el bombası bulunduBelediye çalışanının tekmelediği çantada el bombası bulundu

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking