Cumartesi, Temmuz 27

ÖZEL | MYNET gündeme getirmişti! Adnan Oktar’ın avukat organizasyonu bu kararla çöktü artık kayıt altına alınacak

Son dönemde silahlı suç örgütünün elebaşı Adnan Oktar’ın cezaevindeki yüzlerce genç avukatla görüşmesi ve örgüte üye alımı konusu gündeme geldi. İstanbul 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği kararda, silahlı suç örgütü elebaşı Adnan Oktar’ın tüm toplantılarının 3 ay süreyle görüntü ve ses kaydına alınmasına, duruşmada “avukat” bulunmasına karar verildi. avukatla yapılan görüşmelerde belge veya notlara el konulduğu belirtildi.

MYNET GÜNDEME GETİRDİ

140 journos kanalında yayınlanan Adnan belgeselinde de yer alan Adnan Oktar örgütü mağdurlarının avukatı Eser Çömlekçioğlu, geçtiğimiz günlerde Mynet’e özel bir röportaj vermişti. Örgütün Adnan Oktar’a sürekli yeni avukat bulmaya çalıştığını belirten Çömlekçioğlu, etkili ve pişman avukatların açıklamalarına dikkat çekerek korkunç bir açıklama yaptı.

“ESER Hanım, ÖRGÜTÜN AVUKAT YAPISINI NASIL ÖZETLİYORSUNUZ?”
Burada faaliyet gösteren kişiler, iddianamede belirtildiği üzere “örgüt üyesi” olarak yargılanmaya başlandı. Bu kişilerin avukatlık mesleğini icra ettiğini düşünmeyin. Ya da bu süreçte örgütle görüşen birçok avukatla karıştırmayın. Bunlar uzun süredir örgütün içinde yer alan ve bildiğimiz anlamda örgüt adına hareket eden kişilerdir.

“ADNAN OKTAR TEŞKİLATI’NIN KIZ ARKADAŞ SİSTEMİ AKTİF”

SORU: “ULAŞIM” TUZAĞI VAR MI! BU TUZAĞI NASIL DÜZENLİYORLAR?

Öncelikle şunu söylemem gerekiyor. Adnan Oktar kesinlikle cezaevinde rahat edemiyor. Kendi kurduğu “kız getirme” ve “örgüte üye alma” sistemini cezaevinden bile çıkardı. Sistem şu şekilde çalışıyor. Birincisi, ünlü sosyal medya hesaplarına “yem” olarak reklamlar bırakılıyor.

“DEVLET BU TOPLANTILARI RAPORLADI”

Bu ilanlarda şu soru sorulmuştu: “Bu ücret karşılığında müvekkilimle Erzurum’da buluşacak kimse var mı?” Görünüşe göre yardıma ihtiyaç var. Ülkenin dört bir yanından bu yardıma yanıt veren avukatlar, güzelliklerine ve gençliklerine göre filtrelenerek Erzurum Cezaevi’ne Adnan Oktar’la görüşmeye gönderiliyor.

Devlet bu toplantıları rapor ediyordu ve raporda 200-300 genç avukatla 3,5 dakikayı aşmayan görüşmeler yer alıyordu. Adnan Oktar daha sonra bu kişilerin arasından beğendiği kişilerle yeniden tanışır. Bu toplantılar kesinlikle hukuki yardımlaşma konusu değil, kayıt altına alındığı için 9’da yüzeysel olarak canlı olarak yayınlanan ücretsiz görüşmelerdir. Bunu vurgulamakta yarar var.

Ekran görüntüsü 02-23-2024 183024

Örgütün avcı ekipleri bir kez daha sosyal medya üzerinden genç, güzel ve deneyimsiz avukatlarla “avukatmış gibi” iletişim kurarak bu kişilere günlük ödemeler yaparak Adnan Oktar’la tanışmalarını sağlıyor.

Devlet bu toplantıları rapor ediyordu ve raporda 200-300 genç avukatla 3,5 dakikayı aşmayan görüşmeler yer alıyordu. Adnan Oktar daha sonra bu kişilerin arasından beğendiği kişilerle yeniden tanışır. Bu toplantılar kesinlikle hukuki yardımlaşma konusu değil, kayıt altına alındığı için 9’da yüzeysel olarak canlı olarak yayınlanan ücretsiz görüşmelerdir. Bunu vurgulamakta yarar var. Örgütün avcı ekipleri bir kez daha sosyal medya üzerinden genç, güzel ve deneyimsiz avukatlarla “avukatmış gibi” iletişim kurarak bu kişilere günlük ödemeler yaparak Adnan Oktar’la tanışmalarını sağlıyor.

SORU: BU TOPLANTILARIN AMACI NEDİR?

Toplantıların amacı organizasyona hem insani hem de lojistik destek sağlamaktır. Aynı zamanda cezaevinde yaşayan diğer üyelere de motivasyon sağlayın. Bu örgütün varlığıyla alakalı bir durumdur. Diğer durum ise Adnan Oktar’ın sapkınlığıdır.

Açıklamalardan öğrendiklerimiz, bazı nüfuz sahibi tövbekar avukatların ve eski üyelerin açıklamalarından geliyor. Adnan Oktar bu örgüte üye avukatları alenen taciz etti. Maalesef çok üzücü ama gerçek.

Ekran görüntüsü 2024-02-23 183029

SORU: BU TOPLANTILARIN AMACI NEDİR? KORKUNÇ GERÇEK: CEZAEVİNDE ELLE TACİZ!

Toplantıların amacı organizasyona hem insani hem de lojistik destek sağlamaktır. Aynı zamanda cezaevinde yaşayan diğer üyelere de motivasyon sağlayın. Bu örgütün varlığıyla alakalı bir durumdur. Diğer durum ise Adnan Oktar’ın sapkınlığıdır.

Aktif pişmanlıktan yararlanan avukatlar şunları söyledi:

Açıklamalardan öğrendiklerimiz, bazı nüfuz sahibi tövbekar avukatların ve eski üyelerin açıklamalarından geliyor. Adnan Oktar bu örgüte üye avukatları alenen taciz etti. Maalesef çok üzücü ama gerçek.

Youtube
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Hakim ve savcıların atamaları Resmi Gazete'de!Hakim ve savcıların atamaları Resmi Gazete’de!
Ümraniye'de 10 katlı binada korkutan yangın! Ümraniye’de 10 katlı binada korkutan yangın!
Güneş sisteminde ilk kez keşfedildiler! Güneş sisteminde ilk kez keşfedildiler!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking