Cumartesi, Temmuz 27

Özge Ulusoy imaj tazeledi! Son haline yorum yağdı

Ünlü sunucu ve model Özge Ulusoy, paylaşımları ve özel hayatıyla her zaman gündemde. Yaptığı her şeyle olay olan ünlü isim, bu kez imaj değişikliğiyle gündem oldu. Instagram’da 2,5 milyon kişinin takip ettiği Ulusoy, paylaştığı fotoğraf ve videolarla dikkat çekmeyi başarıyor.

Ünlü model, son olarak “Yeni dönemim, yeni saçlarım” notuyla yaptığı paylaşımla çok konuşuldu. Uzun saçlarını kısa kestiren Ulusoy’un son görünümüne yorumlar yağdı.

özge 2

Sosyal medyadaki ünlü isim; “Çok güzelsin”, “Mükemmelsin”, “Sana çok yakışıyor”, “Hepiniz çok güzelsiniz” gibi yorumlar yapıldı.

Özge1

Özge Ulusoy; 2001 yılında dünyanın en prestijli modellik ajanslarından American Elite Modeling Agency’nin düzenlediği güzellik yarışması Elite Model Look’a katılarak üçüncülük unvanını kazandı.

Özge Ulusoy 2

Aynı zamanda 2003 yılında Miss Turkey 2003 (Türk Güzellik Kraliçesi Yarışması)’nda ikinci seçilen ve daha sonra Panama’da düzenlenen dünyanın en prestijli güzellik yarışması Miss Universe yarışmasında Türkiye’yi temsil eden model, Uğurkan Erez ile tanışarak ünlü oldu. profesyonel Modellik kariyerine Cengiz Abazoğlu defilesiyle başladı.

Özge Ulusoy 1

2007 yılında FOX’ta yayınlanan Seni Uğruna dizisinde Rafet El Roman’la başrol oynadı.

Günün magazin olayları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Aynanın karşısında poz verdi!  Zayıflığı dikkat çektiAynanın karşısında poz verdi! Zayıflığı dikkat çekti
Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil'in aldığı 180 bin liralık yüzüğü neden vermedi?Gülseren Ceylan, Mehmet Ali Erbil’in aldığı 180 bin liralık yüzüğü neden vermedi?
Feyza Altun, Dilan Polat'ı taklit ettiği söylenen fenomene dikkat çekti!  Kaza iddialarıFeyza Altun, Dilan Polat’ı taklit ettiği söylenen fenomene dikkat çekti! Kaza iddiaları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking