Cumartesi, Temmuz 27

“Umarız bu tiyatronun fnali sahneye konulmaz!”Trabzonspor

Son dakika: Trendyol Süper Lig’in 11. haftasında F.Bahçe ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Ülker Stadyumu Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak büyük maç öncesi, geçmişteki hakem hatalarına dikkat çeken bir açıklama yayınladı.

Trabzonspor basın açıklamasında yer alan ifadeler şöyle;

“HİÇ BİR EYLEM YAPILMADI”

“Galatasaray, Atakaş Hatayspor ve Siltaş Yapı Pendikspor maçlarında tamamen kasıtlı, hakem hatası sayılamayacak kararlarla puanlarımız çalındı ​​ve oyuncumuz haksız dağıtılan kartla maç dışı bırakıldı. TFF yetkilileriyle yapılan toplantıda” Siltaş Yapı Pendikspor maçının hakeminin cezalı olduğu belirtilmesine rağmen düdük çalmaya devam etti, “”Aynı maçın gözlemcisinin hesabının değiştirilmesi için çağrılması yönündeki talebimizi TFF’ye iletmemize rağmen herhangi bir sonuç çıkmadı. tedbir alındı.”

“ALİ ŞANSALAN VAR’IN ÖNÜNE GEÇTİ”

168a5e705d0946d3aa242e6829f28052

“VavaCars Fatih Karagümrük maçında Onuachu’nun attığı bariz gol geçersiz sayıldı. Daha top pozisyondaki kalecinin eline ulaşmadan oyuncumuz kafasını vurmuş, hakem Ali Şansalan düdüğünü çalarak VAR müdahalesini engellemişti.”

“UMARIM BU HAFTA TİYATRO FİNALİ SAHNEDE OLMAZ”

9b56667fca664e228215ec3951e22ff6

“Trabzonspor kulübü olarak hakemlerin performanslarının ‘yakından takip edilmesi’ yönündeki talebimizi TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi’ye defalarca ilettik. Ancak sistemin hala aynı şekilde çalıştığını ve bazı hakemlerin bu durumu değiştirmeye devam ettiğini görüyoruz. Haftalardır devam eden bu dramın finalinin hafta sonu gerçekleşmesini umuyoruz. “Fenerbahçe ile oynayacağımız maç sahnelenmeyecek, FairPlay’in oynayacağı bir maç olacak.” Kim iyi oynayıp kazanırsa kazansın, kimseye ayrımcılık yapma hakkı tanınmıyor. Bildirdiğimiz faktörlerin dışında oluşabilecek her türlü olumsuzluğa karşı gereğini yapacağımızı tüm futbol kamuoyuna duyururuz!”

Gerçek zamanlı puanlama
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
F.Bahçe maçının hakemi hakemliği durdurdu!F.Bahçe maçının hakemi hakemliği durdurdu!
F.Bahçe gitti, G.Saray teklif etti!F.Bahçe gitti, G.Saray teklif etti!
''Galatasaray maçının hakemi görevden alınmalı''”Galatasaray maçının hakemi görevden alınmalı”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking