Cumartesi, Temmuz 27

‘Prim’ tartışmasına İmamoğlu da dahil oldu! Kayserispor’un görüntüleri çok konuşulmuştu… “Sayın Özhaseki işini yapsın”

Dün akşam evinde Trabzonspor’u 1-0 mağlup eden Kayserisporlu oyuncular, maç sonunda bir ekstra sürpriz haberi aldı. Maçın ardından Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, memleketi spor kulübünün başkanı Ali Çamlı ile bir araya geldi.

ÖZHASEKİ’DEN KAYSERİSPLAYER’A BONUS SÜRPRİZ

Bakan Özhaseki adına oyunculara verilecek ikramiyeleri artırdığını açıklayan Çamlı, şöyle konuştu: “Size 100 bin lira ilan ettim. Ben de bakana 25 bin lira vereceğim.” Haberi duyan oyuncular bunu sevinçle karşıladı.

Soyunma odasında kaydedilen görüntüler sosyal medyada gündem olurken, İYİ Trabzon Milletvekili Yavuz Aydın, bir paylaşım yayınlayarak tepki gösterdi. Aydın, “Sayın Özhaseki bu primleri kendi cebinden mi ödeyecek? Yoksa Bakanlık bütçesinden pay mı alınacak?” gibi soruları dile getirdi.

“BONUS” TARTIŞMASINA İmamoğlu da dahil oldu.

Dikkat çeken bir diğer yorum ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’ndan geldi. FOX TV’de İlker Karagöz’e konuk olan İmamoğlu’na Özhaseki ile ilişkisi sorulduğunda İmamoğlu, bugün yaşananları da anlattı.

Özhaseki ile ilişkilerinin makul bir şekilde başladığını belirten İmamoğlu, şöyle konuştu: “Ama Sayın Özhaseki daha sonra farklı bir yol seçti. Seçimlere yaklaşıldığında yine seçim diline geçti, ‘Kendi işine baksın’ vs. Biliyorum. Benim işim, Sayın Özhaseki’nin de işini bilmesi lazım.”

“MAÇTAN SONRA BONUS DAĞITMAMASI GEREKİR, İŞİNİ YAPMASI GEREKİR”

İmamoğlu, bugünkü “bonus” meselesine de değinerek, “Mesela maç sonrası ikramiye vermemesi lazım. Kendi cebinden ödüyorsa sorun yok. Ama böyle şeyleri dert etmemesi lazım” dedi. Bırakın işini yapsın Deprem ve İstanbul hepimizin ortak sorunudur.”

“SEÇİMİ KAZANDIK diye ELİNDEN MALLARINI ÇIKTIK GİBİ”

İmamoğlu’nun bugün bir diğer sürpriz mesajı da seçimlerle ilgiliydi. 252 İBB metrobüsünün tamamının İETT envanterine alınması için düzenlenen törende konuşan İmamoğlu, belediyenin faaliyetlerinin aksadığını belirterek, şunları söyledi:

“Nedir bu hırs? Nedir bu kıskançlık? Kazandığımız 2019 İstanbul Büyükşehir Belediyesi seçimlerinde sanki birilerinin mülkiyet hakkını elinden almışız gibi. Hayır, bu sizin mülkiyet hakkına sahip olmanız değil.”

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ertesi sabah erken seçimleri konuşacağız.Külünk'ten dikkat çeken sözlerErtesi sabah erken seçimleri konuşacağız.Külünk’ten dikkat çeken sözler
Ünlü fenomenin bir güzellik merkezi daha çekildiÜnlü fenomenin bir güzellik merkezi daha çekildi
Aşırı stres ve üzüntünün hangi hastalıklara yol açtığını görün!Aşırı stres ve üzüntünün hangi hastalıklara yol açtığını görün!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking