Salı, Eylül 17

Son dakika | Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bile gözü Narin Güran soruşturmasında! Sorumluların hesap vermesini sağlamak için konuyu yakından takip ediyor.”

Son Dakika: Türkiye 18 gündür Narin’den müjdeli haber bekliyordu ve bugün acı haberle uyandı. Türkiye’yi şok eden haber Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündeminde. Konuyla ilgili İletişim Başkanı Fahrettin Altun’dan açıklama geldi.

UMUT 18 GÜN BOYUNCA ORUÇ TUTULMADI

8 yaşındaki Narin Güran, 21 Ağustos’ta Kur’an kursuna gitmek için evden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. Aile üyeleri tutuklanarak ifade vermek üzere serbest bırakıldı. Narin’in amcası Muhtar Salim Güran ise “kasten öldürme” ve “kişi hürriyetini kısıtlama” suçlamasıyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

NARİN KORKUNÇ ŞARTLARDA BULUNDU

Narin’in yaşadığına dair umutlar 18 gün boyunca hiç azalmadı. Ancak bugün küçük Narin’in cansız bedeni, son giydiği kıyafetleriyle birlikte dere kenarında taşların arasına gizlenmiş bir çantanın içinde bulundu.

2

Türkiye ayağa kalktı

Narin’in ölümünün ardından siyasi, sportif ve sanatsal çevreler ayağa kalktı. Bu arada cinayet soruşturmasına dönüşen soruşturma, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın öncelikli gündem maddelerinden biri haline geldi. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Erdoğan’ın soruşturmayı yakından takip ettiğini söyledi.

AA-20230915-32154372-32154371-CUMHURBASKANI_RECEP_TAYYIP_ERDOGAN

“ERDOĞAN, NARİN’İN HAYATINI TEST EDENLERİ SORUMLU HALE GETİRMEK İÇİN KONUYU YAKINDAN TAKİP EDİYOR”

Altun, sosyal medya paylaşımında şunları söyledi:

“Diyarbakır Bağlar’da 19 gün önce kaybolan ve ilk dakikadan itibaren güvenlik birimlerimiz tarafından aranan kızımız Narin’in cansız bedeninin bulunması hepimizi perişan etti.

Mevcut soruşturmaların titizlikle devam etmesi, olayın tam olarak aydınlatılması ve hassas kızımızı öldürmeye teşebbüs edenlerin adalet önünde hesap vermesi için Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan konuyu yakından takip ediyor.

Hassas kızımıza Allah’tan rahmet diliyoruz. Huzur içinde yatsın…”

Bu içerik Hazar Saygın tarafından yayınlanmıştır.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber
meritking casibom