Cumartesi, Temmuz 27

Son Dakika | Tokyo’da 2 uçak pistte çarpıştı! A350 Airbus yolcu uçağı alev alev yandı… O anlar böyle görüntülendi: Yüzlerce yolcu taşıyordu

Son dakika haberine göre, Tokyo Haneda Havalimanı’nda yaşanan kazanın ardından yanan uçaktan 379 yolcu ve mürettebat tahliye edildi. Sahil Güvenlik uçağında bulunan 6 kişiden 1’inin kaçmayı başardığı belirlendi. Kayıp Sahil Güvenlik ekibinden 5 kişi ölü bulundu. Yetkililer yangını söndürmeye devam ederken, yangının nedeninin uçağın motorunun yerle temasından kaynaklanabileceği bildirildi. Sosyal medyada yer alan görüntülerde, kabine doğru ilerleyen uçağın motor bölgesinde alevler olduğu görülüyor.

Japon Hava Yolları’na ait Airbus A350 uçağı, Japon Sahil Güvenlik uçağıyla çarpıştı. Uçağın Shin Chitose Havaalanından Haneda’ya uçtuğu bildirildi.

367 YOLCU VE 12 EKİPMAN TAHLİYE EDİLDİ

NHK, Tokyo’nun Haneda havaalanında asfaltta yanan uçaktan 367 yolcu ve 12 mürettebatın tahliye edildiğini söyledi.

Yetkililer, sahil güvenlik uçağında bulunan 6 kişiden 1’inin yaralı olarak kaçmayı başardığını, 5 kişinin ise akıbetinin ise henüz bilinmediğini açıkladı.

5 KİŞİ ÖLÜ BULUNDU

Kayıp 5 kişi daha sonra ölü bulundu. Japon medyasında yer alan bilgilere göre, ölü bulunan 5 kişi sahil güvenlik ekibine aitti. Kazadan kurtulan pilotun sağlık durumunun ciddi olduğu öğrenildi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, piste doğru ilerleyen uçağın motor bölümünde patlama sonucu yangın çıktığı görülüyor.

CNN International’ın haberine göre uçak, kalkıştan hemen sonra alev aldı ve yolcular uçağın acil durum kaydıraklarını kullanarak kaçtı.

SÖKME ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Japonya’nın başkenti Tokyo’daki Haneda Havalimanı’nda asfaltta bulunan bir uçakta yangın çıktığı bildirildi.

Yerel basında çıkan haberlerde, Japonya Havayolları’na ait bir uçağın Haneda Havalimanı’ndaki pistte yangın çıktığı ve yangının nedeninin uçağın motorunun yerle temasından kaynaklanabileceği bildirildi.

Uçaktaki yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

TOKYO GÖKLERİNDE YOĞUNLUK! RADAR ÜZERİNDEKİ YANSIMA

Çarpışmanın ardından Tokyo semalarında görev yapan birçok uçak rota değiştirdi. DHA’nın verdiği bilgiye göre havalimanının yerel saatle 21.00’e kadar uçuşlara kapalı olduğu öğrenildi. Rotanın hareketliliği radar görüntülerine de yansıdı.

resim (53)

UÇAĞINIZ NARITA’YA YÖNLENDİRİLDİ

THY’nin İstanbul’dan Tokyo Haneda’ya uçan yolcu uçağı, kaza nedeniyle Narita Havalimanı’na yönlendirildi.

ghfhfgj

Keşfetmek
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
İETT otobüsü duvara çarptı: Yaralılar varİETT otobüsü duvara çarptı: Yaralılar var
Söylemenizi sağlayan görseller Otoyolda “vazgeç” dedirten görüntüler
Sıfır kilometre araç aldı, hayatının şokunu yaşadı!Sıfır kilometre araç aldı, hayatının şokunu yaşadı!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

okulturlari.org
Antalya Haber Sunucu
meritking